Dzsudzsák Balázs 10

DVSC-FTC: ezt várja a mai meccstől Dzsudzsák Balázs és Srdjan Blagojevic

Sport

A listavezető Ferencvárost fogadja a DVSC labdarúgócsapata az OTP Bank Liga 20. játéknapján február 10-én, szombaton 17:30-tól a Nagyerdőn.

A Loki a tabella 4. helyéről várja a rangadót, és négy pont a hátránya a már dobogós Vidivel szemben. A Fradi némi meglepetésre egy ponttal lemaradva, csak a második helyen áll a listavezető Paks mögött.

Dzsudzsák Balázs a dvsc.hu-nak arról beszélt, hogy mind a csapat teljesítményét, mind pedig a szurkolók hozzáállását illetően a legjobbakat remélik.

Teljesen más szinten van a Fradi, mint mi, ettől függetlenül azt mondom, jót tenne a magyar labdarúgásnak, ha szorosan kapaszkodnánk és ha nem is egy lapon említenének, de üldözőként beszélnének rólunk. Ha csapatszinten szeretnénk fejlődni, ezeken a találkozókon szintet kell lépnünk. Ezért is sajnálom, hogy a Diósgyőr elleni meccset nem tudtuk megnyerni, akkor talán a zöld-fehéreknél is nagyobb lenne a súlya, hogy velünk játszanak. Örülök, hogy 11 év után nyertünk egy olyan Újpesten, ahol sosem könnyű játszani, de ezt a mostani mérkőzést sem kell túllihegnünk. Fókuszálnunk kell, hogy stabil teljesítményt nyújtsunk, és bízunk a lehető legjobb eredményben

nyilatkozta a DVSC csapatkapitánya.

Srdjan Blagojevic vezetőedző szerint minden Ferencváros elleni mérkőzés fontos a fejlődés szempontjából. Függetlenül attól, hogy az FTC jelenleg a legmagasabb szinten lévő csapat Magyarországon, az utóbbi két egymás elleni találkozón megmutatta a Loki, hogy fel tudja venni a versenyt a zöld-fehérekkel.

Nem volt könnyű dolgunk Újpesten sem, ráadásul Kusnyir Erik megsérült, őt helyettesítenünk kell. Meg kell találnunk ennek a legjobb módját. Függetlenül attól, hogy milyen kezdővel állunk majd fel a mérkőzésen, magabiztosan kell pályára lépnünk, bíznunk kell önmagunkban. Tiszteljük az ellenfelünket, hiszen – véleményem szerint – idén is a Fradi tudhatja majd magáénak a bajnoki címet. A tisztelet mellett azonban szeretném hangsúlyozni, hogy hinnünk kell magunkban!

mondta a Loki trénere.

Emlék a fiókból: Bronzkorszak, az 1995-ös Loki-csoda