Dzsudzsák a válogatottságról: “Nem akartam semmiféle lavinát elindítani”

Sport

Erről is kérdezték a Kisvárda elleni 2-2-es mérkőzés után a DVSC csapatkapitányát.

Idegenbeli döntetlennel indította a 2022/23-as NB I-es szezont a Loki. Kisvárdán a csapat egyik legjobbja Dzsudzsák Balázs volt, aki az M4 Sportnak így értékelte a találkozót:

“Nagyon örülök, hogy a csapat ezt az arcát mutatta. Mindig 120 fokon égnek, persze van még mit javítanunk, buta gólokat kaptunk, de küzdeni akarásból nagyon jól helytálltunk. Voltunk mentálisan lent, de vissza tudtunk jönni, ez nem jellemző sok magyar csapatra.”

A pénteki szurkolói ankéton felmerült esetleges újbóli válogatottba kerüléséről is szólt pár szót:

“Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már ezen a részén, a Debrecenre koncentrálok, a válogatott kiválóan teljesít, a szövetségi kapitányról nem is beszélve. A szurkolói ankéton csak elejtettem, hogy egyszer reményeim szerint összejöhet az a búcsúmérkőzés, de abszolút nem ez motivál, hanem, hogy maradandót alkossak és hű legyek Debrecenhez, a szurkolók pedig lássák rajtam, kapitányként küzdök, ez a minimum. Nagyon jól érzem magam, remek felkészülésen vagyok túl, érzem magamban a dinamikát, örülök, hogy visszakerültem középre, próbálok hasznára válni a csapatnak”

– nyilatkozta Dzsudzsák Balázs.