Török László a Kisvárda FC vezetőedzője

A Kisvárda FC hazai közönsége előtt búcsúztathatja a Kajrat Almatit

Sport

Múlt hét csütörtökön először játszott a nemzetközi kupaporondon a Kisvárda labdarúgócsapata, amit sikeresen megvívott a kazah Kajrat Almati ellen. Így most 1-0-s előnnyel várja a visszavágót, de nem akarják elbízni magukat, ezért Török László úgy készül, mintha 0-0-ról indulna a mérkőzés.


„Pedig pontosan azt hangsúlyozzuk a csapatnak, hogy a párharc folytatásához is úgy kell hozzáállnunk, mintha gól nélküli állásról indulna” – nyilatkozta a Kisvárda FC-nek a vezetőedző.

„Természetesen elemeztük a kinti mérkőzést, elsősorban azt, hogy miért kezdtük kicsit halványabb teljesítménnyel az összecsapást – nyilatkozta Török László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Az azért pozitívum volt, hogy idővel átvettük az irányítást és az ellenfél fölé kerekedtünk, a fegyelmezettséggel és a koncentrációval sem volt probléma. Hogy milyen forgatókönyvet álmodtunk meg csütörtökre? Természetesen olyat, amellyel sikerül kiharcolnunk a továbbjutást. Az elmúlt napokban a csapat életében azért jelen volt a stresszfaktor, ami természetes, hiszen hazai pályán mutatkozunk be ebben a szezonban és a nemzetközi porondon is. Egy korai gól oldhatja a feszültséget, jó lenne, ha végig mi tudnánk irányítani a pályán történteket.”

A történetük második kupamérkőzését ma hat órától játsszák hazai pályán, ezért mindenképpen szeretnék a saját közönségüket kiszolgálni, és egy jó eredményt elérni. Titkon azért remélik, hogy a nemzetközi kupaszereplésük tovább folytatódik.