Kovács Anna DVSC

A térd döntött – Kovács Anna nyáron befejezi pályafutását a DVSC Schaefflerben

Sport

„Nagyon nehéz volt, mert nem én döntöttem erről, hanem a szervezetem, illetve a térdem – nyilatkozta Kovács Anna a klub honlapján.

Ez a szezonom szinte csak arról szólt, hogy fáj a térdem, úgyhogy az elmúlt két hétben hoztam meg azt a döntést, hogy nyáron befejezem a pályafutásomat.

Nagyon nehéz volt, mert nem én döntöttem erről, hanem a szervezetem, illetve a térdem. Szerettem volna még magas szinten játszani. Az elmúlt három évem, amit itt töltöttem Debrecenben, a legjobb éveim közé tartozik, legfőképp a tavalyi. Szerettem volna ezt még tovább vinni, nem harmincévesen befejezni, mégis meg kellett hoznom ezt a döntést, és jó döntést hoztam!

Az életből még nagyon sok van hátra és jelen pillanatban minden egyes nap egy pokol, mert olyan fájdalmaim vannak, hogy nagyon nehéz ezt tovább csinálni. De természetesen az elkövetkező három hónapot maximálisan szeretném kitölteni és a tőlem telhető legjobbat nyújtani.  Egyértelműen ez a cél, szeretnék bronzéremmel visszavonulni és minél többet segíteni abban, hogy elérjük a célunkat. Képesnek tartom a csapatot erre!

A klub kérdésére válaszolva Kovács Anna elmonda: Az itt töltött idő alatt debreceni lettem,  nagyon megszerettem a várost és a későbbiekben is itt tervezem a jövőmet. A párom is debreceni, együtt tervezzük a későbbieket.

Névjegy:

KOVÁCS ANNA
Született: 1991. október. 24, Békéscsaba
Poszt: jobbátlövő
Klubjai: Békéscsabai Előre, Érd, Dunaújváros, DVSC Schaeffler
NB I-es meccs/gól: 296/1465
DVSC tétmeccs/gól: 99/531
DVSC NB I-es meccs/gól: 79/419
Válogatott meccs/gól: 50/147
Gólátlag a DVSC-ben: 5.3 (ez a legjobb a klub történelmében)