Herczeg András az ősz edzője, három debreceni az álomcsapatban

Sport

Talpra állította a romokban heverő csapatot, és simán meglett a dobogós helyezés.

A Nemzeti Sport Online-on idén is szavazásra invitálta olvasóit, hogy állítsák össze az ősz NB I-es válogatottját, az NSO csapatát. A voksolás alapján így fest csapat: Dibusz (FTC) – Nego (Videoton), Szatmári Cs. (DVSC), Blazic (FTC), Stopira (Videoton) – Gorriarán (FTC), Tőzsér (DVSC) – Varga R. (FTC), Paintsil (FTC), Varga K. (DVSC) – Ugrai (DVTK). Vezetőedző: Herczeg András.

A belső védők közül debreceniként Szatmári Csaba, a belső középpályán Tőzsér Dániel, a balszélső posztján pedig Varga Kevin kapott helyet.

Összegezve a posztokat: öt ferencvárosi, három debreceni, két fehérvári és egy diósgyőri futballista került be az NSO-olvasók álomcsapatába, amelyben négy légiós kapott helyet. Az együttes trénere, vagyis az ősz edzője pedig a DVSC-t dirigáló Herczeg András lett, aki az előző idényben még a bennmaradásért küzdő hajdúságiakat a 3. helyre hozta fel. Herczeg 3895 voksot kapott, rajta kívül csak a 2. helyen végző, diósgyőri Bódog Tamás (3273) és a ferencvárosi Thomas Doll (2610) kapott 1000-nél több szavazatot.