Vendégét rabolta ki a prostituált

Rendőrség

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki a vád szerint szexuális szolgáltatás ürügyén egy erdőbe csalta a vendégét és ott kirabolta.

A vád szerint az elkövető internetes hirdetés útján találkozott a sértettel szexuális szolgáltatás nyújtása érdekében. A találkozóra Abonyban került sor, ahol a sértett előre kifizette a nő által kért tízezer forintot. Ekkor figyelt fel az elkövető arra, hogy a sértettnél még ezen kívül is nagyobb összegű készpénz van.

Ezután a nő iránymutatása alapján egy Abony melletti erdőbe autóztak, ahol azonban a sértett által előre kifizetett együttlét mégsem történt meg. Helyette az elkövető megfenyegette a sértettet azzal, ha nem adja át neki a nála lévő értékeit, akkor az erdőből már nem megy haza. Jelezte, hogy az erdőből kivezető egyetlen utat elzárta a „párja” barátaival és ha nem teljesíti a sértett a követelését, akkor megölik. Emellett azt is közölte, hogy nála is kés van és azzal már korábban is szúrt meg más férfit.

Mivel a sértett valóban látott az erdei út megjelölt szakaszán egy gépkocsit parkolni, a fenyegetést komolyan vette. Annak hatására átadta a nála lévő összes értéket, így többek között 380.000 forint készpénzt és egy okosórát is. A nő ezután kiugrott a kocsiból, majd beült a sértett által is észlelt közelben parkoló autóba és azzal eltávozott.

Az elkövető társát ugyan nem sikerült beazonosítani a nyomozás során, de a nő ellen rablás bűntette miatt emelt vádat a Ceglédi Járási Ügyészség.