Kerek évfordulós szolgálatokat köszöntöttek Csongrád megyében

Rendőrség

A négy tűzoltó Hódmezővásárhelyen és Csongrádon teljesít szolgálatot.
Faragó Zoltán tű. főtörzsőrmester tűzoltó 1998-ban lépte át először a tűzoltó-laktanya kapuit. Az azóta eltelt húsz évben feladatait példaértékűen végezte el. A hódmezővásárhelyi tűzoltó-laktanyában bajtársai tisztelete és barátsága övezi munkáját. Faragó Zoltán immár két évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött áll a biztonság szolgálatában.

Tari Ferenc tű. zászlós, Trungel László tű. törzsőrmester és Szokolai Krisztián tű. törzsőrmester 2008-ban álltak tűzoltónak. Az azóta eltelt időben számos beavatkozásban és szakmai gyakorlaton vettek részt, amelyek mind hozzájárultak tapasztalataik bővítéséhez.

Gyakorlott tűzoltóként mindannyian részt vesznek a fiatalon érkezett bajtársak felkészítésében, tudásukat átadva készítik fel a legújabb generációt az előttük álló kihívásokra.

A kerek évfordulós tűzoltókat Krám István tű. alezredes, a szentesi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője, Csuka Attila tű. alezredes, a hódmezővásárhelyi tűzoltóság parancsnoka, valamint Szabó Bogár Imre tű. alezredes, a szentesi kirendeltség tűzoltósági felügyelője köszöntötte.