Tolvajok Püspökladányban

Rendőrség

Két férfit vettek szabálysértési őrizetbe a püspökladányi rendőrök.

Egy püspökladányi élelmiszerbolt biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre 2017. október 2-án 16 óra körül arról, hogy egy vásárlójuk a pénztárcáját az üzlet egyik pultján felejtette, azonban egy ismeretlen azt ellopta.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a bolt kamerafelvételei alapján azonosították a lopás feltételezett elkövetőjét. A járőrök rövid időn belül elfogták a 46 éves helyi férfit, akit előállítottak a Püspökladányi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták és szabálysértési őrizetbe vették.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2017. október 2-án 15 óra körül arról, hogy egy férfi biciklit akart lopni egy püspökladányi iskola udvaráról.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként megtudták, hogy a férfi egy biciklitárolóból akarta elvinni a kerékpárt, amikor az iskola egyik tanára megállította és számon kérte. Az ismeretlen ezt követően a helyszínről elment.

A püspökladányi rendőrök azonosították a 40 éves helyi férfit, akit elfogtak, előállítottak és szabálysértési őrizetbe vettek.