Ki látta az Árpád téri verekedést?

Rendőrség

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy polgári lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. június 30-án 23 óra 30 perc körüli időben Debrecenben, az Árpád téren kialakított parkolóban két BMW típusú gépjármű utasai között előbb szóváltás majd verekedés alakult ki, amely során a gyanúsított egy alkalommal ököllel megütötte  a sértettet, aki ennek következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekményt látta, azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei  Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Kossuth utca  20.  szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.