A toborzás jövőbeni állomásai

Rendőrség

A Hajdú-Bihar  Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportjai az elmúlt hetekben több megyei városban tájékoztatták a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A jövőben is folytatódik a toborzás, amelyen az érdeklődőknek lehetőségük nyílik személyesen feltenni kérdéseiket és beszélgethetnek a szakképzett munkatársakkal.

A jelentkezni vágyók átvehetik a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat és jelentkezési egységcsomagokat is.

Megyénkben 2016. szeptember 27-én Hajdúböszörményben, szeptember 28-án Hajdúhadházi Rendőrkapitányságon, a Vámospércsi Művelődési Házban, Nyíradonyi Rendőrőrsön, Debrecenben a Nagyerdei Stadionban, szeptember 30-án Létavértesi Határrendészeti Kirendeltségen és október 1-jén a püspökladányi, nagyrábéi, nyíradonyi, pocsaji, balmazújvárosi szüreti fesztiválokon várhatóak a toborzócsoport tagjai.

Az érdeklődők kérhetnek tájékoztatást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye valamennyi rendőrkapitányságán, rendőrőrsén vagy határrendészeti kirendeltségén, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak mindent, ami szükséges ahhoz, hogy döntésüket meghozzák, jelentkezésüket beadják.