Kathi Bélát garázdaság miatt körözte a rendőrség

Rendőrség

Egy siófoki garázdaság elkövetésével hozták összefüggésbe a debreceni testépítő legendát, Kathi Bélát – szúrta ki a testepitek.hu. Úgy tudni, Béla csak a balhét akarta megakadályozni, a rendőrség azonban körözött személyként kezelte őt is.

A rendőrség ezt írta:

A Siófoki Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt.
A siófoki Petőfi sétányon 2016. június 19-én 3 óra körül egy szórakozóhely előtti területen többen összeverekedtek, amely során ketten is megsérültek.
A büntetőeljárás adatai alapján a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható két enyingi lakos, a 33 éves Kolompár Csaba, a 35 éves Rafael Andor, továbbá a tápiószentmártoni, 31 éves Rafael István és a debreceni, 37 éves Kathi Béla. A férfiak jelenleg ismeretlen helyen tartózkodnak, az elfogásukra tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért velük szemben a Siófoki Rendőrkapitányság 2016. június 19-én elfogatóparancsot bocsátott ki.

 Kolompár Csaba

                 Rafael Andor

                Rafael István

                 Kathi Béla

Kathi Béla facebookos oldalán közleményt jelentetett meg, ahol leírja, hogyan történt az eset:

Sziasztok!
Megnyugtatok mindenkint, hogy minden okè velem.
Akik osztották a szennyet azoknak gratulálok a szemèlyiségúkhöz! Nèzzetek magatokba kèrlek.
Nem fogok hosszúra ereszteni a posztom.
A lènyeg, hogy Siófokon programoztunk gyerekkori barátaimmal akikkel mostanàban keveset talàlkoztunk. Mellettünk az egyik edzőtermem vendégét akit látásból jól ismertem, szimpatikus, normàlis sportoló sràcot egy nagyon sok fős enyingi banda aki folyamatosan problèmákat okoz megtámadta őt. 1 főt! Gondolkodtam pár pillanatot mi a helyes döntès. Gondolkodásom addig tartott amíg az egyik legjobb barátom meg nem láttam, hogy csitítja a hangulatot. Segítsègükre siettünk verekedési szàndèk nèlkül, probálni megmenteni a helyzetet jelenlétünkkel. 2 masodperccel kesőbbb ütlegelni kezdtèk a baràtom es az ismerősöm. Próbaltuk megoldani a helyzetet, a siófoki rendészek is segītsegünkre siettek. Ezúton is mindent köszönök nekik! Tanácsukra eljöttünk a helyszínről, taxi es hazajöttünk. Szerelmemmel Győrbe érve szereztem tudomast, hogy köröznek mivel ismert szemèlykènt engem tudtak megnevezni. Vicc. Azonnal hívtam a siófoki rendőrsèget es leutaztam a kapitányságra. Mindent tisztáztam, körözést termeszetesen levették.
Gratulalok azoknak akik negatívan alltak a dolgokhoz, úgy latom nem ismernek vagy egyszerűen nem jó emberek.
Viszont úgy érzem nem jó, hogy nem tudja az ember nyugodtan èlvezni az èletet, az időt, a baràtokat. Megdöbbentő hogy vannak olyan emberek akiknek a balhè a program es így nem lehet onfeledten jol erezni magunkat.
Mit nyernek ezzel?
Mire jó ez?
Miert nem lehet ezt kezelni?
Erre tart a hazànk?
Remèlem nem!
Ezt is lehet osztani de gondolom akik a negatívat osztottàk tények tudása nélkül azok ezt nem fogjàk. De ez termèszetes.