A tyúkok alól akarta kilopni a tojást

Rendőrség
A hajdúnánási rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal az 50 éves férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint tojásokat akart eltualdjonítani egy tyúkólból.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást P. Gábor szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. augusztus 13-án 18 óra körüli időben bement egy hajdúnánási tyúkfarm udvarára, majd kitépte az egyik épület baromfihálóját és bemászott a tyúkólba, ahol tojásokat akart ellopni. Az egyik ott dolgozó férfi észrevette a betörőt, akire rászólt, majd bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A rendőrök az 50 éves P. Gábort otthonában elfogták és a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos beismerő vallomást tett.

A hajdúnánási rendőrök a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezték az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes járási ügyészségnek.