Sörösüveggel törte be az ajtó üvegét

Rendőrség
A balmazújvárosi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 35 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint betörte egy helyi söröző ajtóüvegét.

Egy balmazújvárosi söröző alkalmazottja bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2015. július 27-én arról, hogy egy helyi férfi a söröző bejárati ajtajának üvegét betörte. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Jánost. A járőrök a helyi férfit otthonában elfogták és előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 35 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerő vallomásában elmondta, hogy egy sörösüveggel törtbe be az ajtó üvegét.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.