Idős néni táskáját lopta el

Rendőrség

A berettyóújfalui rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 21 éves gyanúsítottal szemben.
A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 21 éves N. Gergő ellen.

A nyomozás adatai szerint 2015. június 20-án reggel egy idős néni sétált Berettyóújfalu, Népliget utcában, ahol egy férfi elvette tőle a táskáját, amellyel elszaladt a helyi piac irányába. A 75 éves sértett a lopásról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi fiatalembert, akit a rendőrök 2015. június 23-án elfogták és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki N. Gergőt, aki beismerő vallomást tett.

A rendőrség a terhelttel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészség részére.