A búzaföldön próbált elrejtőzni a sértettel

Rendőrség
A berettyóújfalui rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki élettársát bántalmazta.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrs magánlaksértés vétség és személyes szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást G. Gábor körösnagyharsányi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi telefonon tett bejelentést 2015. március 3-án 12 óra 45 perc körüli időben a helyi körzeti megbízott telefonjára arról, hogy derecskei házában megjelent a takarítónőjének volt élettársa, aki a kerítésen átmászva bement az udvarára. Az ingatlan tulajdonosa távozásra szólította fel G. Gábort, aki ekkor elment, azonban kis idő elteltével ismét bemászott a kapun, berúgta a ház ajtaját és bement a szobába. Az ott lakó férfi a hívatlan vendéget kiküldte házából, amelynek ő nem tett eleget, hanem odalépett az ott tartózkodó nőhöz, akit hajánál és karjánál fogva kirángatott a lakásból.

G. Gábor menekülés közben hallotta, hogy a helyszínre érkeznek a rendőrök, ezért a nőt arra kényszerítette, hogy a közeli búzaföldön feküdjön le a földre, hogy a járőrök elől elrejtőzzenek.

A rendőrök a 33 éves férfit észrevették és elfogták, majd előállították a Derecskei Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozó hatóság a terheltet őrizetbe vette és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.