Fluor Tomi megunta a szingliséget

Ország Party Zone

Fluor Tomi nem akar már tovább szingli maradni. Egy igazi társra vágyik, családot és gyereket szeretne.

A 34 éves Fluor Tomi szeretne már megállapodni. Bár mindig arra vágyott, hogy fiatal apa legyen, ez már nem fog megvalósulni. Ezt csak azért nem bánja, mert szerinte ha korábban érkezett volna életébe egy gyerek, akkor nem biztos, hogy olyan családja lett volna, amiben jó felnőni. A Blikknek azt is elmondta, sokan azt hiszik róla, a bulik miatt nem akar megállapodni, de ez nem igaz.

Nekem egyszerűen nem elég a majdnem jó

– jelentette ki ­a menthetetlenül szentimentális Fluor, aki konkrétan leírta, milyen társra vágyik.

Én a barátnőmmel beszélgetni akarok a csillagok alatt hajnalig úgy, hogy ne vegyem észre, elrepült öt óra. A nagy pillanatokra áhítozom, arra, hogy olyan társam legyen, akivel feltöltjük egymást, akivel azt érezzük, hogy mind a ketten többek leszünk a másik által, és hogy ketten képesek vagyunk megváltani a világot. Szeretném, ha olyan csoda lenne kettőnk szerelme, amely jobbá tesz minket, és nem tudjuk elképzelni, milyen lehet a másik nélkül.

Ha létezik ilyen lány, készülhet, mert nem lesz könnyű dolga Fluorral. Nemcsak a koncertek, a sok távol töltött idő miatt, hanem az énekes megrögzött szokásai miatt is. Fluor Tomi ugyanis tíz éve él egyedül, megszokta már, hogy minden úgy van, ahogy ő akarja, minden ott van, ahol ő hagyja, mindennek megvan a helye az otthonában. Még azt is észreveszi, ha elmozdul a helyéről egy hűtőmágnes.