Szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Ország Party Zone

Véget ért az álompár kapcsolata: 11 év után szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András.

A döbbenetes hír valószínűleg sokkolni fogja az énekesek rajongóit. Tolvai Reni és Kállay-Saunders András több mint 10 évvel ezelőtt a Megasztárban ismerkedett meg egymással, igazi álompárnak számítottak, most azonban úgy tűnik, ennyi közös év után külön folytatják tovább.

Az utóbbi időben a közösségi oldalaik is azt tükrözték, hogy valami nincs rendben köztük: András új hajjal sokkolta rajon­góit, ami a változás jele, Reni pedig kétszer vakációzott Saunders nélkül, és míg korábban néha megosztottak egy-egy közös fotót, fél éve egyet sem. Korábban egymás új dalait, sike­reit is előszeretettel megosztották, az elmúlt hónapokban eltűntek a képek alatti lájkok és az egymásnak szánt kedves kommentek – ez mind arra utalhat, hogy véget vetettek kapcsolatuknak – írja a Blikk.

A lapnak a szakítással kapcsolatban Reni egyik ismerőse azt mondta:

Nem tudom cáfolni ezt az információt.

A szakításról egyelőre sem Tolvai Reni, sem Kállay-Saunders András nem nyilatkozott. Most még csak annyit lehet tudni, a döntés nem volt egyszerű, s jó ideje érlelődött már bennük.

 Nagyon szerették egymást, de az utóbbi időben inkább már csak a megszokás tartotta őket együtt, hiszen tíz éve számíthattak egymásra

– árulta el egy ismerősük.