Magyar Péter interjú

Önkielégítéssel is vádolják Magyar Pétert, a debreceni ügyészség vizsgálódik

Ország

Tényi István feljelentése nyomán vizsgálódik a debreceni ügyészség Magyar Péter állítólag szexbotránya ügyében.

Magyar Nemzet úgy tudja, az elkövetés helye szerint illetékes Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészségre küldték meg a legújabb feljelentést.

Tényi a hatóságnak küldött feljelentésében emlékeztetett: nem sokkal a nagy port kavart tinidiszkós ügye után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A Facebookon hetekkel ezelőtt egy rejtélyes posztban tette helyre egy nő Magyart, akivel állítása szerint szintén erőszakoskodott a politikus. A TV2 hírműsora, a Tények megtalálta a poszt íróját, aki exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett – írja a lap.

A nő elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre.

„Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezdett viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját“

– emlékezett vissza a magát Laurának nevező nő a megrázó részletekre, amikre Tényi is kitért az ügyészségnek elküldött levelében.

A nő szerint Magyar a szállodai randijukon először úgy tett, mintha megértené, hogy nem akar lefeküdni vele, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan lépett fel, az exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe – állítja a kormánylap.