Két napig fogva tartottak és megerőszakoltak egy 14 éves kislányt Tiszavasváriban – ilyen magyarázatot még nem hallottál

Ország

Elraboltak és ketten is megerőszakoltak egy 14 éves kislányt Tiszavasváriban. A lányt az utcán szólította le egy 30 éves férfi, aki korábban a barátja volt, majd a saját autójába tuszkolta.

A Tények információi szerint a lányt elrablója ezután lakásában fogva tartotta, fenyegette, majd barátjával együtt két napig erőszakolta. Az egyik elkövető családja szerint a kislány csak kitalálta az egészet.

Az elkövető a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője, Borsodi-Buss Emese elmondása szerinta kislányt késsel fenyegette, hogy vele maradjon a lakásban, a tinédzser telefonját eladta, abból drogot vett, majd a lányt arra kényszerítette, hogy menjenek el egy barátjához.

A lány az erőszakolást két napig tűrte, mert attól félt, hogy megölik. Majd amikor látta, hogy a bódult férfiak nyitva hagyták az ajtót, elmenekült.

A riport szerint az egyik gyanúsított azzal védekezett, hogy nem követett el erőszakot, mivel cserben hagyta őt a nemi szerve. Az egyik férfi nagymamája pedig úgy véli, az unokája ártatlanul került börtönbe, szerinte ugyanis a lány nem mond igazat.

Ha elítélik őket, a két férfi akár tíz év börtönbüntetést is kaphat.