Novák Katalin aláír

Már fenyegetőzik is a pedofilmosdató: a “bosszúszomjas gyűlölködőknek” már a két “tisztességes hölgy” lemondása sem elég

Ország

Nem bír csendben maradni K. Endre, aki a bírósági végzés szerint hamis vallomást íratott alá egy, a bicskei gyerekotthon igazgatója által molesztált diákkal. Továbbá tudomása volt felettese cselekedeteiről is, mégis minden erejével igyekezett V. Jánost kimosdatni.

“A nyilatkozatom megjelenése után sokan együttérzésüket fejezték ki felém, miután megismerték a tényeket. Ezt köszönöm és egyúttal jó látni azt, hogy egyre többen rájönnek a kegyelmi ügyem miatti hisztéria valós hátterére. És nem dőlnek be a keresztény irgalom fogalmát és a kegyelem intézményét nem ismerő bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőknek, akiknek már a két tisztességes hölgy szerintem nem indokolt lemondása sem elég, hanem ócska, álságos lejárató propagandával most már mindenkit besároznának, aki nem az ő szekerüket tolja, és azokat szolgálják, akiknek a pedofília elleni és szexuális torzítás elleni gyermekvédelem soha nem volt fontos, sőt ahol lehetett azt akadályozták”

– olvasható “Endre bácsi” Facebook-bejegyzésében.

“Végül elmondtam, hogy nagyon sajnálom a kegyelmi döntés miatt a köztársasági elnök asszonynak és a volt igazságügyi miniszter asszonynak is le kellett mondania az inkvizíciós és igaztalan médiahisztéria hatására, továbbá az engem ismét besározó médiakampány hatására elgondolkodom azon, hogy visszaköltözöm Erdélybe, ahol felmenőim is hozzá hasonló, köztiszteletben álló pedagógusok voltak és ahol idős édesanyám él. Felháborítónak tartom, hogy a csahos média már szülőfalumban is rossz híremet kelti és megpróbálja megosztani a helyi közösséget, akik ezt úgysem fogják hagyni”

– írta.

K. Endre fenyegetőzik is:

“a kegyelmi ügyem kapcsán gerjesztett hisztériakampányban számtalan, a személyemet súlyosan sértő és valótlan tényállítás hangzott el”, ezért azt üzeni az őt rágalmazó médiumoknak, hogy “minden lejárató megnyilvánulásukat figyelemmel kísérem, a jog adta lehetőségekkel a leghatározottabban fel fogok lépni ellenük, és mindazok ellen, akik a tények ellenére elvakult vádaskodásaikat folytatják.”

Bicskei pedofilbotrány – a tények

V. János, a bicskei gyermekotthon igazgatója 2004-16 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott, akik közül többen 2016 októberében az RTL Házon kívül című műsorában beszámoltak minderről. Két áldozat, Illés Levente és Pop Mert Julián arcukat és nevüket vállalva mesélték el történetüket.

A 444.hu birtokába jutott végzés szerint a Novák Katalintól kegyelmet kapó K. Endre volt az,

  • akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált,
  • aki megíratott egy hamis vallomást az egyik gyerekkel ezzel a szöveggel: „én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki.”
  • aki ezt a hamis vallomást a saját irodájában akarta aláíratni az érintett gyerekekkel,
  • és akit mindezért 3 év 4 hónap börtönre ítéltek első és másodfokon is.

Balog Zoltán mondta el a reggeli imát a Kossuth Rádióban

Orbán Viktor miért hallgat már napok óta? Válaszolt a sajtófőnöke