Tóth Géza

Másfél órát késett Tóth Géza, az ATV Híradó műsorvezetője – fegyelmi indul ellene

Ország

Rónai Egon, az ATV Egyenes beszéd című műsorának műsorvezetője mentette meg a péntek délutáni Híradót az ATV-n.

Tóth Géza, a Híradó műsorvezetője ugyanis nem jelent meg az adáskezdésre, a Media1 úgy tudja, mintegy másfél órát késett a stúdióból. Mindez alig több mint egy hónappal azután történt, hogy az ATV szerződést bontott egy másik híradós műsorvezetővel, Gajdos Tamással, aki november 12-én már sokadik alkalommal késte le az általa vezetett Híradót – írja a lap.

Bár Tóth Géza most először nem jelent meg idejében, az ATV vezetősége úgy döntött, fegyelmi eljárást indít vele szemben is.

Mindent megteszünk azért, hogy a számunkra fontos szakmai szempontokat érvényesítsük a televízióban, ezért nem tudjuk tolerálni az ilyesfajta fegyelmezetlenségeket egy híradós műsorvezetőtől és fegyelmi eljárást indítunk. Olyan kollégáról van szó, akivel ilyesmi nem fordult még elő, Tóth Géza hozzáállása eddig példamutató volt, de nem hagyhatjuk következmények nélkül a történteket

– nyilatkozta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, aki azt is elmondta, januártól még több Híradót láthatunk az ATV-n, mert újraindul a déli Híradó a csatornán, a szerkesztőség tagjaitól ez még több fegyelmet fog igényelni. Hogy mi lesz Tóth Gézával, még nem tudni, Gajdos Tamás utódját január közepén jelenti be az ATV.

Fotó: Facebook/tothgezaoldala