Sarka Kata Floridában

Hadházy Ákos szerint Sarka Katáék vagyona valójában a mi pénzünk

Ország

Sarka Katának és férjének, Bessenyei Istvánnak két luxus lakása is van Miamiban, a tengerparton, és egy Floridában bejegyzett helikopter is a tulajdonukban áll.

Hadházy Ákos megnézte, a nyilvános adatbázisok szerint csak a két lakás összesen több mint 3 millió dollárt, vagyis nagyjából egymilliárd forintot ér.

Nem azzal van a baj, hogy vannak gazdag emberek. A gond az, hogy az ő vagyonuk valójában a mi pénzünk, amit politikai kapcsolataik révén szerezhettek meg

– vélekedik közösségi oldalán a politikus. Hadházy szerint valójában ez a rendszer egyik lényege, hogy a nemzeti vagyont egészen extrém módon koncentrálja néhány tőlük függő, vagy függővé tett ember kezében – írja a propeller.

A külföldre kimentett vagyonokból szerinte jól látszik, hogy “mennyire nemzeti ez a rablóbanda”, melynek körébe tartozik Sarka Kata és férje is, aki annak a Valton Security biztonsági cégnek az egyik tulajdonosa, melynek emberei az állami rendezvények biztosításában vesznek részt. De Sarka Kata szerepét sem kell túlságosan magyarázni, Rogán Cecíliával közös vállalkozásokat visz, többek között egy olyan alig olvasott újságjuk is van, amiben hatalmas értékű hirdetéseket helyez el a propagandaminisztérium.