Halálos baleset történt az M0-ás autóúton

Ország

Halálos baleset történt az M0-ás autóúton, Szigetszentmiklósnál péntek kora délután, a forgalom Budapest felé egyelőre csak a legbelső sávon halad – közölte a rendőrség, illetve az Útinform a honlapján.

A police.hu közlése szerint egyelőre ismeretlen okból az M0 autóút főváros felé vezető szakaszán egy személyautó hátulról nekiütközött egy teherautónak. A személyautó egyik utasa a helyszínen meghalt, egy másikat könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

Az autó vezetője segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről. A rendőrök a mentés és helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt és intézkedtek a vezető elfogása érdekében. Az utinform.hu azt írta, hogy a baleset az M0-ás autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé, Szigetszentmiklós térségében, a 19-es kilométernél történt.

Összeroncsolódott személyautó az M0-ás autóúton, Szigetszentmiklósnál, ahol a gépjármű hátulról nekiütközött egy teherautónak 2023. február 10-én. A személyautó egyik utasa a helyszínen meghalt, egy másikat könnyű sérülésekkel vittek kórházba. MTI/Mihádák Zoltán