Mit érdemes tudni a női őszi kabátokról a vásárlás előtt?

Ország

A színes női pulóverek, az egy állandó vendég minden szekrényben. Alkalmasak tréningre, találkozókra a barátokkal, vagy laza napokra az irodába. Ahhoz, hogy hozzáillesszük a trendekhez, érdemes olyan modelleket választani, ami a legdivatosabb színekben kaphatóak ebben a szezonban. Mi újság a divatban, ami a női pulóvereket illeti? Megsúgjuk!


Színes női sportos pulóverek

Jó hírünk van azoknak, akik szeretik a színeket: a 2022-es év trendjei az színekkel teli, pasztell árnyalatú termékek! Szürke, fekete és bézs, habár nagyon univerzális és időtálló, ebben a szezonban, átadják a helyet az energikus árnyalatoknak. 2022 nyara az sokszínű, de nem jelenti azt, hogy a nyár végeztével, el kell tenned a női színes pulóvereket a szekrényedben! Hordd őket, akkor is, amikor elkezdődik az őszi szürkeség. Akkor biztos, hogy az ősz színes és vidámabb lesz. Most pedig gyere, nézd át velünk a legérdekesebb színeket!

Női pulóver lila árnyalatban

A legdivatosabb modellekhez mindenképpen hozzátartozik az olyan pulóver, ami lila árnyalatban és annak változataiban kapható. Ezt a trendet köszönhetjük Veri Perinek – ez egy olyan szín, amit az év színének kiáltották ki, Pantone által. A színes begombolható női pulóver, egyszínű lila árnyalatban, egy ideális választás lehet. Ne dobd el magadtól a rózsát: világos, vagy sötét. Ez egy rokon szín, ami nagyon jól be fog válni az aktuális szezonban.

Színes női pulóver: talán narancssárga?

Kiváló választás lehet 2022 nyarára a dús narancssárga szín. Nagyon karakteres, teli energiával, ugyanakkor éppannyira univerzális, hogy nagyon sok alkalomkor be fog válni. Összeállíthatod tónusos árnyalatokkal, melynek köszönhetően, nem mész el láthatatlanul a városi utcákon.

Nem szereted a narancssárga színt? A színes női kapucnis pulóverek sárga árnyalatban is megfelelő választás lehet. Ideális a napsütötte napokra, figyelemfelkeltő, ugyanakkor nyugodtabb, mint a narancssárga. Mint látod, mindenki megtalálja a magának valót!

Tónusos női pulóverek zab bézs színben

Nem feltétlenül szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, ugyanakkor szeretnél egy divatos színt? Erre is van megoldásunk! Válaszd az intenzív, zab bézs szint. Lehet ez egy könnyebb árnyalata – ennek köszönhetően trendi leszel, ugyanakkor biztosítasz magadnak, egy divatos ruhadarabot, ami gyakorlatilag mindenhez illik. Állítsd össze energikus joggerekkel, adjál hozzá klasszikus, fekete ruhakiegészítőket, vagy válaszd a kiegészítőket erősebb színekben. Minden stilizáció, nagyon jól fog kinézni!

Legdivatosabb női pulóverek különböző színekben

A begombolható női színes pulóver, vagy színes kapucnis pulóver? A pulóverek, nemcsak különböző árnyalatokkal rendelkezhetnek, de szabással is. Amit tudnod kell, hogy a szín nem a legfontosabb. A kulcsa az egésznek az, hogy jól érezd magad a kiválasztott stilizációban. Tetszenének neked, a tüzes árnyalatú női pulóverek? Vagy inkább kedveled a szín összeállításokat, sportos stílusban? Az Ozonee boltjában megtalálsz minden opciót és minden el fogja nyerni a tetszésedet: https://ozonee.hu/noi-puloverek/. Elég lesz, ha benézel hozzánk és kiválasztod a sportos női pulóvereket, különböző színben, az árainknak köszönhetően pedig, több modellt is vásárolhatsz! Irány a vásárlás! (x)