G.w.M

A bíróság dönthet arról, mennyi gyerektartást kell G.w.M-nek fizetnie

Ország

Nem tudott megegyezni a gyerektartásról Varga Márk, azaz G.w.M és volt párja, Nagy Melanie, valószínűleg az lesz, amit a bíróság mond.

A párnak két közös gyermeke van, a kis Melanie és Márk, akik az édesanyjukkal élnek, ám a szülők jelek szerint a gyerektartás összegéről eltérően gondolkodnak – írja a Blikk.

G.w.M szerint Melanie olyan magas gyerektartást követel tőle, amelyet még vezető beosztású emberek sem keresnek, és hiába szeretett volna megyegyezni volt párjával, Melanie ragaszkodott ahhoz, hogy az ügyvédeik egyeztessenek egymással.

Amikor tavaly Márk elment otthonról, akkor megbeszélték, mennyi pénzt ad havonta. Malenie akkor még nem dolgozott, két kicsi gyerek ellátása pedig nem kis pénz. Emellett a lakást, amelyben laknak, hitelre vették, így a törlesztőt is fizetni kell

– mondta a lapnak G.w.M egyik zenésztársa, aki úgy tudja, mindketten elfogadták az összeget, de aztán Márk úgy döntött, mégsem ad annyit.

Szerinte egy gyermek után 50 ezer forint támogatás elég lenne, ezért összesen 100 ezer forinttal számol. Ez nem sok, pláne, ha ebből kéne fizetni a hitelt, a rezsit, a pelenkát, a bevásárlást és a kislány óvodáját is

– véli az ismerős, aki szerint azért volt szükség az ügyvédekre, hogy beadhassák a keresetüket a bíróságra.