Ezért állt be a Mi Hazánk Mozgalom mögé Fekete László

Ország

Fekete László elmondta, miért döntött úgy, hogy beáll a Mi Hazánk Mozgalom mögé.

Fekete László a Mi Hazánk Mozgalom országos listájának 20. helyére került, akár a parlamentbe is bekerülhet. “A világ legerősebb embere” a Blikknek mondta el, miért vállalja a politikai szerepet.

Én a sport révén sokszor körbe jártam a világot. Rájöttem, hogy idehaza nagyon sok minden hiányzik az egyszerű, becsületes embereknek. Várják, hogy megkapják, de a nagypolitika nem is foglalkozik a boldogulásukkal. Úgy érzem, megtaláltam azt a politikai erőt, amely kész képviselni ezeket a hiányosságokat. Sokat agyaltam, sokat gondolkoztam, de leszögezem, sem én sem a Mi Hazánk senkinek nem az ellensége

– nyilatkozta Fekete László, aki a párt kampányát korábbi munkásságával, a személyével és a sok-sok ember által felé táplált bizalommal szeretné segíteni. Részt vesz a közösségi fórumokon és találkozókon, de az sem kizárt, hogy hamarosan plakátokon is együtt fog szerepelni a vezetőkkel.

Fekete László szerint a Mi Hazánk Mozgalom nem szélsőséges, jót akarnak, és az ő személye a garancia arra, hogy ne forduljanak elő szélsőséges megnyilatkozások.