Rúzsa Magdi hármas ikrek

Rúzsa Magdi hazavihette hármasikreit

Ország

A biztonság kedvéért szülés után még egy jó darabig kórházban kellett maradnia Rúzsa Magdinak és hármasikreinek, de végre elhagyhatták az intézményt és hazatértek.

Hogy minden rendben legyen, az orvosok szülés után még megfigyelés alatt tartották az énekesnőt, aki végtelenül hálás azért, amit az orvosok és az intézmény vezetése értük tett – írja a Blikk. Posztot is írt erről Magdi, melyből kiderül, nagyon sok ember dolgozott azon, hogy minden rendben legyen vele és hármasikreivel.

Hazaértünk!

A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen. Amíg élek, a szívemben hordozok mindenkit, azt a majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen, életre felkészülten jöhessenek velünk haza

– kezdte az énekesnő, aki szerint sehol a világon nem lett volna annál profibb ellátásban részük, mint ahogy a Honvédkórházban volt.

Mi jól vagyunk, bekuckóztunk. Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban. Köszönöm édes Istenem, hogy a tenyereden hordozol bennünket!

– zárta hosszú posztját Rúzsa Magdi, melyben név szerint megköszönte a kórházi dolgozók munkáját.