Elfajult Rubint Réka táboros bulija, többet nem mehetnek a szállodába

Ország

Rubint Réka egy hatalmas farsangi bulival zárta múlt hétvégi Alakreform-táborát, melynek azonban komoly következményei lettek.

Nem ez volt az első alkalom, hogy az exkluzív szállodában tartott tábort Réka, melyet ezúttal is egy nagy bulival zártak. A táborozók viselkedésén azonban nagyon kiborult néhány vendég, panaszaik elárasztották a hotel közösségi oldalát. A hotel vezetősége úgy döntött, a jövőben nem tarthat szállodájukban tábort Rubint Réka.

A társaság undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött, tönkretette az estét, amelyért egy vagyont fizettem. Amikor ezt szóvá tettem a fizetésnél, csak makogtak… A tábor résztvevőit és a szervező házaspárt nem minősíteném, megtették ezt maguk, de ahogy a szálloda kezelte az ügyet, az kritikán aluli

 – írta meg az egyik vendég szavait a Blikk. Egy másik vendég arról számolt be, hogy egy idő után a térelválasztókon is táncoltak a táborozók, a szálloda személyzete utasította rendre őket.

A mostani események hatására a hotelmenedzsment felülvizsgálta a szálloda profiljába illeszthető rendezvények körét, amelybe a jövőben nem tartoznak bele a hasonló zenés-táncos rendezvények. Döntésünket a szervezőkkel egyeztetve, közös megegyezéssel hoztuk meg, így szállodánkban nem kerül többet megrendezésre az Alakreform-tábor sem

– nyilatkozta a lap megkeresésére Czigle Zsolt, a Hotel Füred Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Rubint Réka úgy érzi, nem követett el hibát, nyolcadik alkalommal szerveztek itt tábort, és mindig nagy bulit szoktak tartani, amit a hotelnek is tudnia kellett volna és tájékoztatni a többi vendéget, hogy lesz egy 200 fős rendezvény a szállodában.

Nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam. Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek, és élvezhessék sztár­fellépőink, Csepregi Éva és Nótár Mary előadását

– mondta Rubint Réka, aki nagyon sajnálja, ha bárki pihenését elrontották és tanult az esetből, legközelebb már csak olyan helyre megy táborozóival, ahol az egész szálloda csak az övék.

A hotel vendégeinek panaszait itt lehet elolvasni: