Harmadszor is koronavírusos lett Eperjes Károly

Ország

Harmadszor is elkapta a koronavírust Eperjes Károly, ezúttal is sikerült legyőznie.

A 68 éves színész már veszélyeztetett korban van a vírus szempontjából, és nem is sejti, hol kapta el újra a vírust, mert minden családtagja egészséges, mindesetre nagyon örül, hogy ezúttal is átvészelte a vírust.

Hálát adok Istennek, hogy megint megúsztam

– mondta a Blikknek a mélyen vallásos Eperjes Károly, aki két oltáson van túl. Éppen készült a harmadikat is felvenni, amikor újra pozitív lett a koronavírustesztje. A lap kérdésére, hogy a három fertőzés közül melyiket viselte legnehezebben, egyértelmű választ adott a Kossuth-díjas színművész.

A második tavalyelőtt ősszel! Az nagyon kemény volt. Az elsőt 2020 októberében kaptam el, azt azonban – talán a sportos életmódomnak köszönhetően – szinte észre se vettem, lázam sem volt, de az utóhatásait azért megéreztem. Elképesztően fáradt voltam, a levegőt is nehezebben vettem. Egy hónapra rá viszont, novemberben, újra koronavírusos lettem, de már sokkal erőteljesebb és tovább tartó tünetekkel

– idézte fel a 2020-ban átélteket Eperjes Károly, akit erős köhöség, magas láz és fáradékonyság kínzott, és ez az állapot legalább két hónapig tartott. A harmadik vírust viszont már könnyen viselte, szerinte a két oltásnak köszönhetően, de úgy gondolja, a szerencséje és a hite is segítette őt a felépülésben.

Fotó: magyar.film.hu