Gáspár Evelin

Gáspár Evelin megmutatta szerelmét

Ország

Gáspár Evelin és párja már nyolc hónapja vannak együtt. Győzike lánya most megmutatta, ki rabolta el a szívét.

Evelin és Attila a neten ismerkedtek meg: a fiú közösségi oldalán írt Evelinnek, hogy nagyon szívesen megismerkedne vele.

Attilával egy hét csetelés után találkoztunk először, aminek egyébként a szüleim egy cseppet sem örültek. Apum folyamatosan hívogatott is a randi alatt, hogy minden rendben van-e, és még közös szelfit is kellett neki küldeni

– írta meg Evelin Story magazinnak mondott szavait a Bors.

Evelin és Attila második randija Evelin születésnapi buliján történt meg, Győzike ugyanis úgy döntött, meghívja magukhoz Attilát is. A buli jól sikerült, nem sokkal később pedig Attila családja ismerte meg Evelint, aki el is utazott velük egy közös nyaralásra.

Eleinte nehezen fogadtam el, hogy állandóan bámulják őt. Bárhova mentünk, hallottam, ahogy azt súgják egymásnak az emberek, hogy nézd, az a Gáspár Evelin, majd jöttek oda hozzá, hogy közös képet kérjenek. Nem győztem arrébb vonulni

– mondta Attila, aki egyáltalán nem vágyik hírnévre. Ő és Evelin tavaly novemberben költöztek össze Nyíregyházán, ugyanis ide köti Attilát a vállalkozása. A házasságra még nem gondolnak, tanulják az együttélést. Evelin úgy érzi, eddig senki sem szeretette és becsülte őt annyira, mint Attila.