Kulcsár Edina

Kulcsár Edina szerint tönkre akarják őket tenni

Ország

Kulcsár Edina lassan már megszokja a sok bántást, ami őt és G.w.M-et körülveszi. Szerinte direkt akarják tönkretenni őket.

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatára hetekkel ezelőtt fény derült, de még mindig nem csitul a botrány körülöttük, pedig mindketten azt vallják, nem az ő kapcsolatuk okozta, hogy házasságaik tönkrementek.

Igyekszünk békét teremteni magunk körül, mindent kizárni, és megélni a szerelmünk első heteit, viszont még mindig forrnak körülöttünk az indulatok. Most már azt mondom: meg lehet szokni a bántást. Lassan az lenne a furcsa, ha nem arra ébrednék, hogy bődületes hülyeségeket írnak rólam. Többen mondták, hogy Magyarországon hasonló még nem történt. Megtisztelő, hogy mi vagyunk az elsők

– írta meg a Blikk, mit nyilatkozott a Bestnek Kulcsár Edina, aki nem győzi kiemelni, hogy ő és G.w.M is egy érzések nélküli kapcsolatból szállt ki, a mostani, nehéz időszakban pedig egymásba kapaszkodnak. Edina szerint mások szánt szándékkal akarnak nekik ártani.

Nekünk ez az életünk, és azt látjuk, hogy bizonyos emberek próbálnak minket minden erejükkel tönkretenni

mondta a volt szépségkirálynő. Szerinte sokan úgy gondolják, még jól is járnak azzal, hogy ilyen nagy a felhajtás körülöttük, de ez nem így van, nagyon várják már, hogy csituljanak végre a kedélyek és nyugodtan tudják tovább élni az életüket.