Csuti

Így van most Csuti

Ország

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti év elején jelentették be, hogy elválnak. Amíg Edina új szerelme oldalán boldogabb, mint valaha, Csuti lelkileg összetört. Mára azonban már jobban van.

Csuti még nem tud gondolni a szerelemre, pedig már Horváth Grétával is összeboronálták, ő azonban jelenleg önmaga építésén dolgozik. Az elhagyott férj a Metropolnak mesélte el, hogy már jobban van lelkileg, és tudja, ő is hibás abban, hogy tönkrement a házassága.

Ennek a házasságnak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk. Edinával próbáljuk az összes kérdéses ügyünket békében lezárni, a gyermekeink érdekeit és lelki egészségüket tartva szem előtt. Én már magam sokkal jobban vagyok, mint korábban, jelenleg előre tekintek a feladataimra. Sokat tanultam az utóbbi időben, levontam a következtetéseket, hogy mi volt az én felelősségem a házasságunk kudarcát illetően.

Csuti elmondta, ő és Edina is arra törekszenek, hogy a legjobbat hozzák ki a jelenlegi helyzetből.

Már látom a fényt az alagút végén, és egyébként sem engedhetem meg magamnak, hogy elengedjem magamat. Megtaláltam azt, amivel le tudom kötni magam, azokat a területeket, amikkel ha foglalkozom, jó érzéssel töltenek el, így bizakodva tekintek a jövőbe

– nyilatkozta Csuti, aki jelenleg egy applikáción (Good People Everywhere) dolgozik, melynek célja felhívni a figyelmet az emberi jócselekedetekre és a környezet védelmére.