Fodor Zsóka: „Nekem nincs senkim”

Ország

Fodor Zsókának nincs se gyereke, se férje, akikre – ha eljön az idő – örökségét hagyhatja.

A színésznő jelenleg remek egészségi állapotnak örvend, ám nyugodtabbnak érzi magát úgy, hogy tudja, ki örökli majd a vagyonát – írja a Bors. Az ország “Magdi anyusa” a lapnak árulta el, örököse “fogadott fia”, Schmuck Andor.

Fodor Zsóka nagyon jó egészségi állapotban van, de azért már gondol a jövőre is, és nem szeretné, ha úgy járna, mint édesanyja, aki bár sokáig élt, élete utolsó fél éve már szinte pokol volt, pelenkázni kellett, mosdatni, fürdetni, el sem tudta hagyni szobáját.

Úgy gondolom, akkor érdemes megélni száz évet, ha valaki olyan jó állapotban van, mint Békés Itala. Nekem nincs senkim, így én nem akarok száz évig élni

– mondta a lapnak a nyolcvanéves színésznő, aki mivel nincs se gyermeke, se férje, arra számít, hogy idővel majd a pénzéért ellátják. Örököse azért lesz, méghozzá Schmuck Andor, akivel amolyan anya-fia viszonyt ápol.

Neki köszönhetem életem legszebb pillanatait, mert tőle kaptam önzetlenül a legtöbbet. Én ezt soha, amíg élek el nem felejtem és ami marad utánam, az az övé, ezt írásba is adtuk

– árulta el a lapnak Fodor Zsóka, megállapodásukat közjegyző hitelesítette. Schmuck Andorral abban is megegyeztek, hogy amelyikük leesik a lábáról, az a haláláig gondoskodik a másikról.