Ezért vált el Erdei Zsolt és felesége

Ország

Erdei Zsolt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mondta el, miért váltak el első feleségével.

Az ökölvívó 2002-ben Németországban ismerte meg az edzőtábor hoteljében dolgozó Arabellát, s bár Erdeinek akkor épp volt párkapcsolata, annyira beleszeretetett Arabellába, hogy szakított akkori kedvesével miatta. Arabellával kilenc évig voltak együtt, 2005-ben házasodtak össze, 2006-ban pedig megszületett kisfiuk, Viktor.

A sportoló szerint, amennyire intenzív érzéseket éltek meg a szerelem terén, a veszekedéseik is épp olyan tüzesek voltak. Szerinte ez is hozzájárult ahhoz, hogy végül 2013-ban kimondták a válásukat – írja a Femina.

Az elejétől fogva voltak parázs vitáink. Ő volt a tűz, én meg a víz. Komoly vitáink voltak az első pillanattól kezdve, de olyan, hogy előfordult, szinte sírtam. Aztán félrecsúszott sajnos a kapcsolatunk, elmentünk egymás mellett egy idővel

– nyilatkozta Hajdú Péternek Erdei Zsolt, akit azért is megviselt a szakítás, mert nem tudta, mi lesz a kisfiukkal. Időközben ugyanis hazaköltöztek Németországból, de nem lehetett még tudni, Viktor Magyarországon marad az apukájával vagy külföldön él inkább az anyukájával. Viktor végül az apukáját választotta.

Fotó: Facebook/erdeizsoltmadar