Tóth Andi

Brutál dögös Tóth Andi fehér bikinijében

Ország

Tóth Andi még mindig a Karib-tengernél pihen. Utolsó napjait apró bikiniben tölti a férfi rajongói örömére.

Eszméletlen dögös fotókat posztolt Instagram-oldalán Tóth Andi, az énekesnő testét csak egy apró fehér bikini takarja. De hiába tűnik egy ártatlan angyalnak ebben a paradicsomi környezetben, a stílusa a régi: egyik posztjában keményen beszól az őt kritizálóknak a tőle megszokott nyers stílusban.

2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét, se nyugodt perceket. Ellenben mély pontokat, depressziót, alkoholt meg mindent de. Őszintén kezdtem már feladni és elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom. Sem az emberektől, sem a sajtótól, de még a “barátaimtól” sem. Fogalmam sincs hogyan, de magam mögött hagytam mindezt, és csak magamra koncentráltam, ebből mi lett? Az év legsikeresebb dala, az egyik legsikeresebb műsor aranyérme, kibaszott tömött tárca, egészségesebb szervezet és ami a legfontosabb, egy erősebb, kiegyensúlyozottabb Andi.
Akik meg jönnek ide baszogatni a képeim alatt, hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a több misis nyaralás, leszophatnak

 

Ha valaki még nem tudott betelni Andi látványával, itt megnézheti, ahogy egy fekete tangában emelgeti a csinos lábát a tengerre néző szobája teraszán: