Aurelio Caversaccio

Sokszor megfordult az öngyilkosság Aurelio fejében

Ország

Aurelio hamarosan börtönbe megy. Sokszor annyira kilátástalannak látja helyzetét, hogy már az öngyilkosság is megfordult a fejében.

Novemberben született jogerős ítélet VV Aurelio emberrablási ügyében: 2 év 3 hónapra ítélték. A korábbi drogügye miatti 1 év 2 hónapos börtönbüntetését is le kell töltenie, így jó ideig lesz a rácsok mögött az egykori villalakó.

A harmincéves hírességnek vannak rosszabb napjai, amikor magába zuhan, ráadásul teljesen kilátástalannak látja a jövőjét, annak ellenére is, hogy párkapcsolatban él – írja a Blikk.

Amióta apám meghalt, családot szeretnék, de nem tudok mit mondani a páromnak. Nehezen éltem meg az elmúlt négy évet. Rengetegszer megfordult a fejemben az öngyilkosság. Sokszor nem tudtam a párom mellett aludni, mert álmomban rugdostam, csapkodtam. Most heti kétszer járok pszichológushoz. Nem magától a börtöntől félek, hanem a körülményektől

– idézte a lap, amit Aurelio a Frizbi című műsor felvételén mondott. Pontosan még nem lehet tudni, mikor kell börtönbe vonulnia a volt valóságshow sztárnak, de az ünnepeket még biztos, hogy otthonában töltheti.