Rubint Réka szerint hiteltelen lenne, ha nem beszélt volna mellműtétéről

Ország

Rubint Réka újra kés alá feküdt, tíz év után kicseréltette mellimplantátumait. Mivel mindig a hitelességre törekszik, úgy érezte jónak, ha erről is beszámol.

A beavatkozásról közösségi oldalán írt Rubint Réka, aki a Borsnak most az is elmondta, miért tartotta fontosnak, hogy megossza a hírt követőivel.

Naponta rakok ki sporttal és testedzéssel kapcsolatos bejegyzéseket az oldalamra, így feltűnő lett volna, ha hirtelen eltűnök és minden indok nélkül a következő hetekben online órát sem tartok. Mindig a hitelességre törekedtem, és ez ezután is így lesz. Úgy érzem, tartozom annyival a követőimnek, hogy őszintén elmondom a csendesség okát. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, ez is én vagyok, mint mindig, most is vállalom önmagamat. Hiteltelen lennék, ha eltiktolnám a mellműtétet

– mondta Réka, aki túl a műtéten már otthonában lábadozik. Ez volt a harmadik alkalom, hogy megműttette a melleit, most másodszor cseréltetett implantátumot, mert időszerűnek látta egészségügyi szempontból. A mellei mérete nem változott.