Ezt gondolja Szabó Zsófiról Shane Tusup édesanyja

Ország

Shane Tusup édesanyja Magyarországon tölti az ünnepeket. Már Zsófival is találkozott, és azt is elmondta, mit gondol róla.

Shane Tusup édesanyja, Cheryl az edzővel együtt az RTL Klub Reggeli műsorának vendége volt, ahol elárulta, nagyon örül, hogy a fiát ilyen boldognak látja. Szabó Zsófival már a reptéren találkozott, ugyanis a műsorvezető elkísérte Shane-t, amikor fogadta édesanyját három héttel ezelőtt.

A hálaadásnapi vacsorát Cheryl vállalta magára, ugyanis szerette volna olyanra varázsolni az ünnepet, mintha otthon lennének. Nem várt nehézség adódott, de sikerült megoldaniuk – írja a Blikk.

Mókás volt, mert nehéz úgy főzni, ha nem találod meg az alapanyagokat hozzá a boltban. De Pálma, Zsófi édesanyja nagyszerű volt, és Zsófival együtt megtaláltunk mindent együtt. Olyan volt, mint egy nagy parti. Rengeteg ember érkezett, családtagok és barátok is, és úgy tűnt, tetszik nekik a hálaadásnapi vacsora, rögtön pálinkával kezdtek

– emlékezett vissza Shane édesanyja a magyarországi hálaadására. Zsófi és Shane úgy tervezik, a karácsonyt is együtt töltik az edző édesanyjával, aki az ünnepek után utazik vissza az Egyesült Államokba.

Azt sem kizárt, a szerelmesek is hamarosan Amerikába látogatnak, egyrészt, hogy Shane megmutathassa szerelmének, Zsófinak, hogy hol nőtt fel, másrészt, hogy Zsófi kipróbálhassa a lovaspólózást is. Cheryl nagyon örül, hogy újdonsült menye szereti a lovakat, ugyanis az ő életükben is nagyon fontosak ezek az állatok. Ő maga még mindig versenyszerűen lovaspólózik, ami szerinte Zsófinak is menne.

 

Fotó: Facebook/shanetusup