Frontális balesetet szenvedett Dombóvári Vanda

Ország

Dombóvári Vanda és párja frontálisan ütköztek egy másik autóval. A műsorvezető agyrázkódást szenvedett, kórházba kellett szállítani.

A Blikk egyik olvasója szemtanúja volt a balesetnek. Elmesélte: egy furgon a szemközti sávból áttért Vandáék sávjába és nagy sebességgel frontálisan beléjük csapódott.

Megpördültek, felborultak, majd egy fának csapódtak. Csoda, hogy kiszálltak az autóból, a biztonsági feleszerelések megmentették az életüket

– számolt be az ijesztő részletekről az olvasó. A Blikk úgy tudja, a sofőr először a furgonnal próbált meg elmenekülni a helyszínről, de miután autója nem mozdult, segítségnyújtás nélkül gyalog oldott kereket.

Kisebb karcolásokkal úsztuk meg a balesetet, nekem a nyakam és a fejem sérült, enyhe agyrázkódással kerültem kórházba, de már itthon vagyunk mindketten.

– emlékezett vissza Dombóvári Vanda a balesetre, amelyet próbáltak elkerülni, de nem tudtak. Vanda úgy érzi, az életét a párjának, köszönheti, aki még ütközés közben is őt védte, illetve a biztonsági öv használatának.

Fotó: Napidoktor