Hódi Pamela

Bántó sms-ekkel zavarja Hódi Pamelát Berki Krisztián

Ország

Hódi Pamela napi kapcsolatban áll Berki Krisztiánnal közös gyermekük, Natasa miatt. Van azonban, amikor Berki nem a kislánya miatt ír Pamelának, hanem bántó sms-eket küld neki.

Pamela erről erről Hajdú Péter Frizbi című műsorában mesélt.

Semmiben nem értünk egyet, nem véletlenül fordultam bírósághoz. Óráról órára változik nála minden. Sem a szavában, sem az aláírásában nem tudok bízni. Vannak napok viszont, amikor egészen gördülékeny a kommunikáció, minden az aktuális állapotától függ

– mondta Hajdú Péternek, aki nem értette, miért tűri el ezt Pamela. Hódi Pamela válasza erre az volt, úgy érezte, csendben kell maradnia a kislányára való tekintettel. 

Életem legnagyobb harca volt letennem az igazságérzetem és nem megvédenem magam. Mindezt a lányom érdekében csinálom. Imádkozni szoktam, hogy ezt kibírjam

– mondta Hódi Pamela, aki a Blikk megkeresésére elmesélte, hogy Berki üzeneteinek célja a provokálás. A becsmérlő, minősítő, bántó sms-ek, amikkel őket bombázza az exe, olykor még a férjét sem kímélik. De Pamela igyekszik ezekkel nem foglalkozni, mert nem akar a háború részese lenni. Ők most egy boldog család és nem hagyja, hogy ez rányomja bélyegét az életükre.