Tóth Andi

Tóth Andi: “Amennyi bántást Magyarországon kaptam, az még engem is arcul csapott”

Ország

Tóth Andi olyan sok bántást kapott Magyarországon, hogy szó szerint beleőszült.

Az énekesnő a Story magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy bár a Dancing with the Stars alatt rengetegen szurkoltak neki, nem hisz abban, hogy ez a szeretet tartós lesz.

Szerintem teljesen lényegtelen, hogy mit írnak, vagy gondolnak rólam az emberek. Sem a jót, sem a rosszat nem szabad befogadni, mert most úgy tűnhet, hogy megkedveltek, de két hét múlva ugyan úgy utálni fognak, és újra én leszek a csúnya, gonosz, nagyszájú botrányhősnő

– nyilatkozta Andi. Nagyon sokan szurkoltak neki és Andrei Mangrának a műsorban, melyet végül meg is nyertek. Be is indultak a találgatások, sokan azt hitték, van valami a két fiatal között, hiszen volt, hogy kézen fogva jelentek meg egy rendezvényen. De Andi a lapnak most elmondta: csak barátok. Azt is elárulta, nem találkozott még olyan férfival Magyarországon, aki komoly kapcsolatot szeretne, pedig ő szívesen megállapodna.

Tóth Andi 15 évesen érkezett hazánkba, hogy énekesnő lehessen, és már ilyen fiatalon is tudta, hogy az élet nem könnyű, de azt nem hitte, hogy ennyien fogják őt bántani. Évekig járt pszichológushoz is pánikrohamai miatt.

Pontosan tudtam, hogy a világ gonosz is tud lenni, fel voltam készülve erre, viszont amennyi bántást Magyarországon kaptam, az még engem is arcul csapott. Annyi mindent megéltem, hogy szó szerint beleőszültem

– mondta Andi, aki bár még csak 23 éves, sokkal többnek érzi magát.