Kamarás Iván elmondta, miért volt lehúzva a slicce

Ország

Gyönyörűen táncolt szombat este Kamarás Iván és Mikes Anna, mégis Kamarás Iván lehúzott slicce foglalkoztatja a rajongókat.

A kis hibát a a Dancing with the Stars című műsorban a szemfülesebb nézők vették észre, most kiderült, mi áll a kínos eset hátterében.

A produkció elején egy hajléktalant játszottam, aki hatalmas kabátban ül a padon. Majd ez a kabát lekerül és ez okozta a gondot. A kabát zipzárja és a nadrágomé összeakadt, így ahogy levettem a kabátot, az lehúzta a nadrág cipzárját

mesélte a Blikknek Kamarás Iván, akinek abban a másodperceben kellett döntést hoznia. A lapnak nyilatkozott Mikes Anna is, aki szerint a színész profiként viselkedett, hiszen ha elkezdte volna húzogatni a cipzárat, azzal tönkretette volna a produkciót, kiesett volna a koreográfiából is.

Hatalmas profizmus és lélekjelenlét kellett ahhoz, hogy Iván úgy táncolja végig a táncunkat, mintha mi sem történt volt, nagyon büszke vagyok rá

– mondta Anna, aki szerint a parketten bármikor, bármi megtörténhet, fontos, hogy az ember tudja azt kezelni. Kamarás Iván pedig végigtáncolta így a koreográfiát, és csak akkor tette rendbe a nadrágját, miután véget ért a produkció, és háttal állt a nézőknek.

Fotó: Facebook/kamaras.ivan