Elfelezte négy és félmilliós nyereményét Odett és Norbi, 2021 nyerő párosa

Ország

Péntek este kiderült, 2021-ben Kamarás Norbi és Kármán Odett nyerték az RTL  Nyerő Páros című műsorát. A pár külön kasszán van, így elfelezték a nyereményüket.

Norbi és Odett négy és fél millió forintot nyert, a Blikknek meséltek arról, hogyan élték meg a játékot, és azt is elmondták, mire költik nyereményüket.

Azt gondolom, sokat tanultunk a bent töltött idő alatt. Én például önbizalomhiánnyal küzdöttem, és ha korábban pusztán gondoltam arra, hogy ezt le kéne gyűrnöm magamban, rossz érzés fogott el. A műsorban szépen fokozatosan küzdöttem le ezt a komplexust, és mostanra olyan, mintha soha nem is lett volna semmi bajom

– kezdte Odett, aki azt is elmondta, hogy Norbival külön kasszán vannak, így elfelezték a pénzt.

Régi nagy álmom volt egy saját ruhamárka indítása, ezért is tanultam korábban textilrajzoló és modelltervező szakon. Eddig erre gyűjtögettem a pénzemet, most viszont van egy induló tőke, amivel beindítom az üzletet, sőt, ez már folyamatban is van. Ezen felül vettem magamnak egy fényképezőgépet, mert a fotózás is érdekel, de próbálok egy kis pénzt félre is tenni.

Norbinak is nagy tervei vannak.

Szeretnék egy lakást vagy egy kis házat venni vidéken, ami az enyém, és biztos pont lenne az életben. Régóta gyűjtök rá, most egy lépéssel közelebb kerültem hozzá

– mondta Norbi, aki számára nem volt fontos, hogy mindenáron nyerjenek, inkább az hajtotta, hogy látta, Odett mennyire élvezi a játékot.

Fotó: Facebook/rtlnyeroparos