Körtvélyessy Kinga és L. L. Junior

Kinga elárulta, mi vezethetett a szakításukhoz L.L. Juniorral

Ország

Körtvélyessy Kinga elmondta, mi okozott problémát közte és Junior között.

A rajongók augusztus óta találgatják, miért szakított Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior. Szóba került Kinga szülés utáni depressziója, de a kulturális különbségek is.

Kinga az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában beszélt arról először nyíltan, hogy milyen problémáik voltak a házasságuk alatt, Kinga például akkor döbbent rá, hogy amíg régebben sokszor dicsérte meg a férjét, idővel leszokott erről, pedig ez nagyon fontos része egy házasságnak.

Évek óta önértékelési problémákkal küzdök, nem vagyok elégedett magammal, a külsőmmel. Túl magasra raktam a lécet, és cseppet sem vagyok empatikus magammal. Az, hogy én nem voltam rendben, oda vezetett, hogy a férjemet sem tudtam elismerni. Hiába gondoltam csupa jót róla, nem mondtam neki. Ez nagy hiba volt, már dolgozom rajta

– nyilatkozta a Blikknek Körtvélyessy Kinga, aki falakat épített maga köré, ezáltal pedig szép lassan eltávolodtak egymástól a férjével is.

Kinga és Junior dolgoznak a kapcsolatukon, párterápiára is járnak.

Alaposan, lépésről lépésre haladunk, hogy újjáépítsük a kapcsolatunkat. Azon dolgozunk, hogy a már megteremtett szilárd alapokra újra működőképes kapcsolatot építsünk. Ehhez viszont le kell rombolni azokat a falakat, amik a sok vita és konfliktus miatt kettőnk közé kerültek

– mondta a lapnak L.L. Junior. Az ő feladata, hogy türelmesebb legyen, a Kingáé pedig az, hogy merjen beszélni az érzéseiről.

Fotó: Facebook/lljunior