Vastag Tamásnak ezúttal sikerült, ami tizenegy évvel ezelőtt nem

Ország

Vastag Tamásnak, a 2010-es X-Faktor versenyzőjének ezúttal sikerült győznie: ő nyerte az Álarcos énekes harmadik évadát.

Vastag Tamás nagyon jól rejtőzködött Kaméleonként, az utolsó adásokban kezdtek csak el gyanakodni rá a zsűri tagjai. A második helyezett a Víziló álarc mögé bújt Cserpes Laura, a bronzérmes pedig a Cápaként színpadra álló Szabó Kimmel Tamás lett.

Vastag Tamás nagyon örült, hogy részt vehetett a műsorban, tudta, hogy jó buli lesz.

Nagyon tetszett a műsorban, hogy a jelmez miatt, hiszen nem látszódtam, olyan volt, mintha elölről kezdhettem volna a pályafutásomat. Senki nem ismert, nem tudtak rólam semmit, és csak a produkció számított. Olyan volt, mint tíz évvel ezelőtt, nagyon élveztem

– nyilatkozta a Blikknek az énekes, aki csak a testvérének, Csabának árulta el, hogy ő a műsor egyik versenyzője, még a két kisfiát sem avatta be. Tamás nem hitte volna, hogy eljut a döntőig.

Nem vagyok egy nyertes típus, először csak az volt a cél, hogy ne lepleződjek le elsőként. Amikor a finisben voltunk, és karnyújtásnyira volt a győzelem, már szerettem volna, ha én győzök. Örülök, hogy a Nyomozók csak a végén kezdtek rám tippelni, és bár nem vagyok táncos lábú, olyan jól sikerültek a koreográfiák, hogy azt hitték, táncművész vagyok

– mondta Tamás, aki először nyert tehetségkutató műsort. Az énekes elmondta, hogy nagyon meghatotta, hogy tíz évvel ezelőtt ugyanezen a színpadon állva ismerte meg az ország, és nagyon sokat jelent neki, hogy most végre győztesként állhat itt.

Fotó: RTL Klub