Vastag Csaba

Ezért nincs gyereke Vastag Csabának

Ország

Vastag Csaba Friderikusz Sándornak elmondta az Életünk történetében, hogy miért nem született még gyermeke.

Vastag Csaba és öccse, Vastag Tamás voltak az Életünk története című műsor legutóbbi vendégei. Megrendítő vallomásokból nem volt hiány az adásban. A testvérek őszintén beszéltek kettejük kapcsolatáról, karrierjükről, életfilozófiájukról, családjukról. Míg Tamás már kétgyermekes édesapa, a 9 és fél évvel idősebb bátyja, a 39 éves Csaba még nem alapított családot. Kiderült, miért.

Csaba azt mesélte Friderikusz Sándornak, hogy volt idő, amikor nagy kanállal falta az élete. Egyik buliból esett a másikba és az alkoholt sem vetette meg. Ahogy ő fogalmazott, “nagyon sokszor megérintette a medence alját” és “rendesen alászedte”.

Ennek ellenére két hosszú kapcsolata is volt, az egyik 16 évig, az utóbbi pedig 5 évig tartott. Mégsem vállalt gyereket.

Azért nincs gyermekem, mert nem született. A hosszútávú kapcsolatnak ez is lett a veszte. Nem álltam készen a házasságra. A gyerekeket különben nagyon-nagyon szeretem, Tomika gyerekeit is, a nagyobbiknak a keresztapja is vagyok. Van a gyerekvállalásnak egy időszerűsége és logikai menete, amit én nem nagyon láttam át akkoriban, és hogy őszinte legyek, sajnos azóta sem

– írta meg Csaba szavait a Femina. Csaba az első 25 éves öregítés előtt elárulta, hogy nyilván nem ártana, ha már 64 éves korára lenne gyereke, de nem nagyon hisz a házasságban, és semmilyen végletes, örökké tartó dologban.

Fotó: facebook.com/vastagcsabaofficial