Joshi Bharat

Összeomlott Joshi Bharat felesége

Ország

Joshi Bharat volt felesége, Csilla összeomlott, miután a műsorvezető elhagyta őt és összejött Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal.

A fél országot sokkolta a néhány héttel ezelőtt napvilágot látott hír, mely szerint Joshi és felesége elválnak, ráadásul Joshi Bharat összejött Mészáros Lőrinc volt feleségével. Nyilván a legjobban Joshi Bharat volt feleségét, Csillát viselte meg a hír, hiszen a műsorvezető 31 közös év után hagyta el őt.

Csillát a Story magazin szerint igen megviselte, hogy férje elhagyta, annak ellenére, hogy egyszer már 5 évvel ezelőtt is nyilvánosságra került, hogy a műsorvezető házassága válságban van – írja a 168.hu. Az asszony menye, Helga nyilatkozott a lapnak, aki szerint Csilla sokáig bízott abban, hogy ezúttal is sikerül a házasságot helyrehozni.

Ez azonban nem így lesz, hiszen Joshi Bharat hamar felvállalta, hogy az új szerelme Mészáros Lőrinc volt felesége, Beatrix. Csillát a szakítás annyira megviselte, hogy 15 kilót lefogyott, nagyon aggódnak érte szerettei.

A lapnak egy ismerős azt is elmesélte, hogy Csilla nyáron fogott gyanút, ugyanis megtalálta azt a sokat sejtető ajándékot, amit Joshi a születésnapjára kapott, ebből tudta meg, hogy van valami a férje és Beatrix között. Ezt követően nagyon felgyorsultak az események, Joshi csomagolni kezdett.

Egyik napról a másikra összecsomagolt, és elköltözött a közös otthonukból. Másnap pedig már a válási papírokat lengette a nőnek, akinek előző nap összetörte a szívét

– mesélte a Storynak egy informátor.