Anyagi gondokkal és családi drámával küzd Dömsödi Gábor – Amputálni kellett felesége karját

Ország

Dömsödi Gábor élete nagyon nehéz mostanában. Anyagi gondokkal is küzd, de ami sokkal rosszabb: felesége karját amputálni kellett.

Az egykori tévésnek, Pásztó korábbi polgármesterének nincs munkája, havi hatvanezer forintos bevétele van. Könyvet ír, amelynek költségeit például abból fedezi, hogy elárverezte egy régi, gyári állapotú Trabantját. Ettől azonban súlyosabb teher is sújtja családját: a felesége karját amputálni kellett. Dömsödi Gábor felesége betegségéről csak ennyit árult el, mert így beszélték meg párjával.

Sok megpróbáltatás ért minket, én is túl vagyok egy infarktuson, de még élünk. Ez a történet nagyon sok tanulságot hordoz magában arról, milyen fontos a megelőzés, és hogy rögtön el kell menni orvoshoz, de a mostani egészségügyi helyzettel kapcsolatban is

– nyilatkozta a Blikknek Dömsödi. Az egykori tévés az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban arról beszélt, hogy felesége a kezelések mellett is dolgozik, mert az erőt ad neki, de emellett szinte mindenüket pénzzé tették, hogy anyagi biztonságban tudják magukat. Eladták például a maradék telkeiket és egy házat is, ami még az övék volt.

Azért még maradt annyi tartalékunk, amennyi biztosítja, hogy megélünk, de már nagyon sok nincs, a nyugdíjig kihúzzuk

– mondta Dömsödi Gábor, aki azt reméli, azután már könnyebben boldogulnak, mivel a nyugdíja magasabb lesz, mint a jelenlegi bevétele.

Fotó: Nők Lapja