Egy kihagyhatatlan téli lábbeli

Ország

Hogy melyik a legsokoldalúbban használható téli lábbeli, ami jó, ha az első mínuszok megjelenésével már ott lapul a cipőtartón? Mindenki másra esküszik, hiszen a választ számos szempont befolyásolja. De egy dolog biztos: egy komfortos lapos sarkú csizmával nem lehet mellélőni!

A zimankós, jeges időben nehéz olyan cipőt találni, amelyben biztonságosan lehet közlekedni nehezített körülmények között is, és mégsem ormótlan, ízléstelen. 

Könnyen azt gondolhatja, nem is létezik olyan téli cipő, amelyet a hétköznapi élet összes színterén – így munkába, iskolába, a családdal való időtöltésre vagy egy kiadós sétára is – viselhet, melegen tartja a lábát és még divatos is. Szerencsére egy minőségi, téli lapos sarkú cipőben minden vágya egy csapásra teljesülhet.

Ezért jó választás egy lapos sarkú csizma

Nincs is annál idegtépőbb, mint amikor a szakadó hóesésben még a csizmája is csütörtököt mond és átázik. Ami ráadásul a megbetegedés veszélyét is magában hordja. De a folyamatosan fázó, átfagyott lábak sem túl kellemesek. Egy minőségi, márkás csizma megoldást jelenthet a problémára.

A télre való felkészülés egyik legfontosabb lépése a tökéletes téli cipő beszerzése. Jöhet bármilyen zord idő, ha Önt már várja legújabb puha és meleg lábbelije. A választást megkönnyítendő eláruljuk Önnek, hogy a Komfortcipő Rieker termékei sokáig, több éven keresztül nyújtanak páratlan kényelmet és biztos lépteket, így megéri beruházni rájuk. Egy márkás cipő a legjobb befektetés.

A magas sarkú csizmák roppant csinosak és divatosak, ám a csúszós téli terepen nem éppen praktikusak, rengeteg veszélyt hordoznak magukban. Ha az időjárás azt kívánja, válasszon inkább laposat. Nem kell aggódnia, egy lapos sarkú csizma is lehet elegáns és trendi. A Komfortcipőnél a legnagyobb márkák különböző fazonú és stílusú modelljei várják, hogy bevetésre kerüljenek a zimankós hidegben. Úgy kerültek megtervezésre, hogy maximálisan védjék a lábát, talpkialakításuk pedig hozzájáruljon a stabil közlekedéshez.

Már csak a tökéletes darab hiányzik?

Oké, oké, lapos sarkú csizma, de mégis melyik? Szerencsére a kínálat ma már olyan széles, hogy akárhogyan is öltözködik, megtalálhatja a ruháihoz leginkább passzoló darabot. Színek tekintetében sincs hiány: jöhet egy klasszikus fekete vagy egy visszafogott bézs? Netán valami feltűnőbbre, extravagánsabbra vágyik? Válasszon egy kihívó vörös csizmát! 

A lapos sarkú csizmák színe és fazonja mellett a hosszukkal is lehet variálni. Léteznek bokáig és boka fölé érő darabok, de megtalálhatóak a térdig érő csizmák is, melyekben aztán tényleg nem lehet fázni. A lényeg, hogy a választott cipő önazonos legyen, megfeleljen az elvárásainak és illeszkedjen a stílusához. A praktikusság, a kényelem és a minőség a Komfortcipő termékei esetén adott.