L.L. Junior

L.L. Junior kiakadt: szerinte “szétcigánykodták” a dalát a Sztárban sztár leszek!-ben

Ország

Szaszák Zsoltnak, a Sztárban sztár leszek! egyik versenyzőjének L.L. Junior dalát kellett előadni. Juniornak nagyon nem tetszett, ahogy “szétcigánykodták” a dalát.

Szaszák Zsoltnak L.L. Junior egyik legnagyobb slágerét, a Raggamoffint kellett előadnia vasárnap este, ami a zsűri szerint nem sikerült rosszul, bár Majka és Pápai Joci megjegyezték, hogy azért voltak benne pontatlanságok. Ezt L.L. Junior is így látja, szerinte kifejezetten bántó, ahogy “szétcigánykodták” a dalát, ami tele volt klisékkel és inkább már egy paródiára hasonlított.

A Blikk vette észre, hogy L.L. Junior közösségi oldalán egy hosszabb írásban így nyilatkozott a látottakról:

Egyedül Tóth Gabi bírt leutánozni engem. Senki nem bír azzal az energiával, amivel ő született. Zavarban vagyok. Nem találom, és nem is értem azt az okot, forrást, ami azt sugallja hogy a nem roma előadó húzza fel az orrát és füstifecskék stílusban, palóc akcentussal “szétcigánykodjon” egy dalt. Szánalmas karikatúra. Poros klisé. Ugyanebbe a túlzásba esett Janicsák Veca is. Basszus, én egy budapesti kozmopolita multikulti nyelv/ kultúra- faló ember vagyok. Kikérem magamnak ezeket a kliséket. Hány évig kell még bizonygassam, hogy méltó vagyok a helyemhez és valóban megdolgoztam 15 éves korom óta (25 éve !!) minden dalom- és sikeremért Kőkeményen!

– írja többek között Junior, aki azóta már törölte posztját. De mindenkit megkér arra, hogy ne parodizálják őket, hanem utánozzák le a munkájukat, mert abban meló, idő, szív és fájdalom van.

Szaszák Zsolt előadása itt nézhető meg.